-

Hrustal Diaz Sublim er en RTB, der er registreret i Dansk Kennel Klub og har DKK stamtavle. Udover DKK, var jeg også medlem af Klubben for Små Selskabshunde (KSS), hvor jeg indtil medio marts 2016 har fungeret som racerepræsentant for Russkaya Tsvetnaya Bolonka. Stafetten har jeg nu givet videre. Men, jeg vil altid stå til rådighed for alle jer, der har spørgsmål omkring denne skønne race - det er der intet, der kan lave om på!

Når jeg har haft hvalpe, har det været på hobbyplan med sjælen dybt forankret i de bedst mulige forhold på alle områder. Hvalpene fødes i stuen og under deres opvækst færdes de overalt, hvor jeg er. Ikke noget med afsidesliggende stalde, tilbygninger, rum, indhegninger eller diverse. At have hvalpe er en passion, som giver mig utrolig meget livsindhold. Hvalpene bliver i deres opvækst præget med alverdens hverdagslyde/-indtryk og de socialiseres løbende i forhold til deres alder. Jeg starter tidligt med at renlighedstræne dem - men, det er ikke en garanti for, at de nu også er 100% renlige, når de flytter hjemmefra 😙

Mine hvalpe er UDELUKKENDE kommet til verden i henhold til DKK`s & KSS`s avlsbestemmelser og indenfor racestandarden (den kan du læse her på hjemmesiden). Samtidig er mine hunde også testet for de sygdomme, som vi har kendskab til på givne tidspunkt. Det drejer sig om Patella Luxation, div. øjensygdomme som kan opdages ved øjenlysning, men derudover også gentest for øjensygdommen Prcd-PRA, som ellers først opdages omkring det fyldte 4. år. (Prcd-PRA er en øjensygdom, der desværre ender i uhelbredelig blindhed) Kun på denne måde kan vi være sikre på at opdrætte så sunde og racetypiske hvalpe som muligt, kommer til verden. 

Her ligger Diaz og "troner den" med sine hvalpe. Ja, det ser jo nærmest ud som om, hun har diadem på, ikke sandt ;-)